Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه در لایه بیرونی جامعه که متأسفانه در حد زیادی نیز در دچا، چالش است، شاهد ظهور بدحجابی‌ها ایم؛ اظهار کرد: این چالش‌ها و رفتارها حتی در ادارات دولتی هم دیده می‌شود.

وی افزود: خیلی وقت‌ها با خانم‌هایی مواجه می‌شویم که پوشش و آرایش آنها با حد متعارف و قانونی جامعه چندان هم خوانی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئول قرارگاه مطالبه گری شهید همدانی با بیان اینکه در حال حاضر وزارت کشور یک قانون ۱۰ ساله عفاف و حجاب را ابلاغ کردند و بنا است که اجرای این قانون از ادارات دولتی آغاز شود؛ گفت: در این راستا، ادارات دولتی نخستین جایی است که انتظار می‌رود با پوشش کامل حجاب کارمندان مواجه شویم اما در عمل خیلی وقت‌ها وقتی کار ما به یک اداره دولتی یا یک نهاد رسمی مثل بانک‌ها و دانشگاه‌ها می‌افتد با کارکنانی مواجه می‌شویم که پوشش مناسبی ندارند.

رحیمی با گلایه مندی بیان کرد: این وضعیت را در ادارات دولتی همدان نیز می‌بینیم.

وی با تصریح بر اینکه انتظار می‌رود که در دانشگاه‌ها و ادارات دولتی نیز موازین شرعی و حدود شرعی که در نظر می‌گیریم، رعایت شود اما وقتی به کارکنان این ادارات می رسیم با خانم‌هایی مواجه می‌شویم که با آرایش‌های نامناسب و خلاف موازین شرعی حضور دارند.

رحیمی یادآور شد: این حداقل انتظار از کارکنان فعال در دستگاه‌های دولتی است که حدود را رعایت کنند؛ اما جای تأسف است که وقتی وارد یک اداره مثل بانک و بخش‌های اداری و دانشگاه‌ها در استان همدان می‌شویم، با خانم‌هایی مواجه می‌شویم که حتی در رعایت حجاب اسلامی هیچ قانونی پیروی نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه پیشتر با وضع نامناسب حجاب مواجه بودیم اما در حال حاضر علاوه بر آن، با ناخن‌های کاشته شده و لاک زده نیز روبرو می‌شویم؛ گفت: در این خصوص، جای سوال است که آیا اداره‌های ما واقعاً برای رعایت پوشش و موازین و ظواهر اسلامی واقعاً قانونی ندارند؟ یا همه ادارات برای خالی نبودن تابلو عریض ادارات برای کارمندان دولتی خود و رعایت حجاب تابلو حجاب را در ورودی اداره خود نصب می‌کنند.

مسئول خواهران قرارگاه مطالبه گری شهید همدانی اظهار کرد: طبق قانون راهکارهای اجرای گسترش فرهنگ عفاف و حجاب ما ۱۶ دستگاه داریم که شامل تمامی دستگاه‌های مسئول می‌شود و در حجاب و عفاف مسئولیت دارند.

وی با بیان اینکه در بین این دستگاه‌ها، بار دستگاه‌های فرهنگی مثل آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها، وزارت علوم و فرهنگ و ارشاد اسلامی و صدا و سیما از همه سنگین‌تر است؛ اظهار کرد: مراحلی برای گزینش معلمان از سوی آموزش و پرورش وجود دارد، چراکه معلمان الگوی دانش آموزان هستند و نباید تأثیرات تربیتی آنها را نادیده گرفت.

رحیمی در ادامه صحبت‌های خود، به رعایت عفاف و حجاب در مدارس غیردولتی اشاره کرد و افزود: مدارس غیردولتی نیز که زیر نظر آموزش و پرورش هستند و به عنوان الگو و نیروی تربیتی محسوب می‌شوند و ضرورت بیشتری هست که رعایت کنند.

وی با بیان اینکه زمانی که در مورد حجاب صحبت می‌شود، همه نگاه‌ها متوجه یک خانم می‌شود و هیچ حرفی در خصوص حیا و عفاف و حجاب مردان به میان نمی‌آید؛ عنوان کرد: رعایت عفت و پوشش، نگاه و کلام و رفتار مردان عملاً به حال خودش رها شده و عملاً در بین اساتید دانشگاه‌ها که به عنوان الگو باید یک رفتار درست و شایسته را داشته باشند و در کنار هر خوبی بدی هم وجود دارد همانطور که در بین اساتید دانشگاه بااخلاق و مؤمن در استان همدان را داریم اما برخی اساتید البته به تعداد کم دارای برخی رفتارهای نامناسب هستند که این موارد، طبق قانون رفع شود.

با فساد اخلاقی ای که در دانشگاه‌ها دیده می‌شود به طور جدی برخورد شود

مسئول خواهران قرارگاه مطالبه گری شهید همدانی با اشاره به کلام رهبری در سال ۱۳۷۰، افزود: فساد علمی معنایش این است که در دانشگاه نه معلم برای درس دادن دلسوزی می‌کند و نه معلم و دانشجویان برای یادگیری دلسوزی می‌کند و نتیجه آن این است که بی سواد بار می آیند، بد فهمیدن و نفهمیدن و عدم رشد استعدادها نتیجه فساد علمی خواهد بود.

رحیمی همچنین در رابطه با معنا و مفهوم فساد اخلاقی تصریح کرد: معنای فساد اخلاقی این است که اینکه درس رد می‌خواند یا نمی‌خواند از لحاظ اخلاقی شرافت و شرف و غیرت و انگیزه و ایمان لازم را در خود پرورش نمی‌دهد، این هم نتیجه اش با فساد علمی تقریباً یکی است اما شاید گاهی بدتر باشد و باید با فساد اخلاقی ای که در دانشگاه‌ها دیده می‌شود به طور جدی برخورد شود.

وی یادآور شد: با توجه به این‌که اساتید در دانشگاه‌ها که تدریس می‌کنند باید به قوانین اسلامی و شریعت احترام بگذارند هم چنین مسئولین دانشگاه‌ها باید با اساتیدی که دارای برخی ناهنجاری‌ها هستند قاطعانه برخورد کنند.

رحیمی در این راستا با تصریح بر اینکه نقش استاد در تهذیب اخلاقی و متزلزل کردن شخصیت دانشجو خیلی تاثیرپذیر است؛ اضافه کرد: مسئولین مربوطه باید رویه خود را در جذب استاد تغییر دهند؛ اگر در سطح استان این‌طور عمل کنند شاهد استادی با ناهنجاری نمی‌شویم.

مسئول خواهران قرارگاه مطالبه گری شهید همدانی با اشاره به اینکه کرسی استادی دانشگاه جایگاهی نیست که بتوان به هر کسی سپرد؛ افزود: مسؤلین باید در این زمینه ممیزی‌ها را بیشتر و قوی‌تری را در نظر بگیرند تا شایستگی‌های علمی و عملی استاد اثبات شود.

رحیمی در پایان با اشاره به اینکه مسئولان دانشگاه‌ها همانطور که برای کوچک‌ترین رفتار دانشجو ناظر هستند باید نظارت‌های بیشتری بر رفتار و عملکرد اساتید نیز اعمال کنند؛ خاطرنشان کرد: رفتار استاد در اخلاق و رفتار قشر دانشجو اثرگذار است و باید به نحوی پیش رویم که در کل شاهد بی اخلاقی اساتید در دانشگاه‌های استان نباشیم.

کد خبر 5541051

منبع: مهر

کلیدواژه: همدان حجاب و عفاف عید غدیر 1401 عید غدیر خم بوشهر کرمانشاه ویروس کرونا خطبه های نماز جمعه آمار کرونا عکس استانها شیراز غدیر خم شورای نگهبان ایلام خراسان رضوی مواجه می شویم دانشگاه ها ادارات دولتی فساد اخلاقی عفاف و حجاب دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۸۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های شاد ویژه «دهه کرامت» در استان سمنان برگزار شود

حجت الاسلام مرتضی مطیعی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به برگزاری نشست های هماهنگی برنامه های دهه کرامت، تاکید کرد: برگزاری برنامه های شاد و مفرح همراه با نشاط اجتماعی در دستور کار مسئولان و دست اندرکاران مراسم دهه کرامت قرار گیرد.

وی به آثار تبیینی و تربیتی و معنوی برنامه های دهه کرامت بر روی نسل جوان و آتیه ساز ایران اسلامی اشاره کرد و افزود: همایش ویژه دختران در ایام ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) در دهه کرامت برگزار شود.

امام جمعه سمنان همچنین خواستار تبیین حجاب و عفاف و سیره حضرت معصومه (س) برای دختران شد و تاکید کرد: از فرصت برنامه های دهه کرامت برای ترویج فرهنگ حجاب و الگو سازی برای دختران استان بهره گیری شود.

مطیعی ضمن بیان اینکه ابراز رضایت مردم از اجرای طرح نور در جامعه بسیار ارزشمند است، گفت: دهه کرامت فرصت خوبی است تا مردم ما بتوانند حمایت خودشان را از اجرای طرح نور اعلام دارند.

وی دهه کرامت را زمان خوبی برای بزرگداشت فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه به خصوص بین نسل جوان دانست و تاکید کرد: تبیین اهمیت حجاب و عفاف محور برنامه های دهه کرامت به خصوص برای نسل آینده ساز استان سمنان باشد.

کد خبر 6092817

دیگر خبرها

  • حجاب مانعی برای پیشرفت نیست
  • برنامه‌های شاد ویژه «دهه کرامت» در استان سمنان برگزار شود
  • ببینید| نه قوه قضاییه لایحه عفاف و حجاب را گردن می گیرد نه دولت رئیسی!
  • انتقاد از اطلاع رسانی تعطیلی مدارس وادارات خوزستان/همه سرکار بودند
  • عفاف و حجاب ریشه در فطرت زن دارد/ دلایل عقلی ضرورت حجاب را تائید می کند
  • لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟
  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • ضرورت مشارکت همه جانبه متولیان عفاف و حجاب در جامعه
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • چرا ادارات دولتی خود را در مسئله حجاب مسئول نمی‌دانند؟