Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان هدف از اجرای طرح تغییر ساعات کاری ادارات و دستگاه‌های اجرایی در استان صرفه جویی و مدیریت بهتر برای تولید و توزیع انرژی است.
 سهم مصرف برق ادارت در فصل اوج  مصرف ۷ درصد است.
علی سهرابی بیدار گفت: مصرف برق در کشور طی ساعات ۱۲ تا ۱۸ به حداکثر مقدار خود می‌رسد و تغییر ساعت کار ادارات و تعطیلی ادارات در ساعت ۱۳ سبب می‌شود مصرف زودتر کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: اگر ادارات کاهش ۶۰ درصدی را رعایت نکنند دستگاه‌های اجرایی با اخطار و قطع برق روبه رو خواهند شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: مشترکان اداری و عمومی حدود ۴ درصد از کل مشترکان برق در استان را شامل می‌شوند.

 به گفته سهرابی بیدار مصارف برق ادارات به صورت نرم افزاری پایش می‌شود از این طریق ادارات پر مصرف شناسایی می‌شوند.

او گفت: گروه‌های بازدید از ادارات در شهرستان‌ها تشکیل شده است و بازرسان، چک لیست‌های مربوطه برای بخش‌های روشنایی، سرمایش و نظایر آن‌را تکمیل کرده و درصورت لزوم اخطار برای ادارات پرمصرف صادر می‌شود.

 مشترکان خانگی ۳۴ درصد، مشترکان صنعتی ۱۵ درصد و مشترکان کشاورزی ۳۱ درصد از مصرف انرژی استان را به خود اختصاص داده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برق صرفه جویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۶۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شده



به گزارش خبرگزاری صداوسیما، فیروز قاسم‌زاده سخنگوی صنعت آب ایران کاهش میزان بارندگی کشور نسبت به شرایط نرمال را هفت درصد اعلام کرد و افزود: با وجود اینکه بارش کشور به شرایط نرمال نزدیک شده، اما آثار خشکسالی سال‌های گذشته در رواناب‌ها و جریان رودخانه‌ها محسوس است و با کاهش در آورد رودخانه‌ها روبرو هستیم.
وی با اشاره به کاهش جدی بارش در استان‌های بوشهر، فارس، خراسان رضوی، قزوین و تهران و تأثیر آن بر حجم مخازن سد‌های موجود در این استان‌ها، درصد پرشدگی سد‌های تأمین‌کننده آب شرب پایتخت را ۲۴ درصد دانست و خاطرنشان کرد: حجم مخازن سد‌های تهران تا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با کاهش ۱۰ درصدی نسبت سال آبی گذشته روبرو بوده که نشانگر ضرورت جدی گرفتن مدیریت مصرف است.
قاسم‌زاده توجه به مدیریت مصرف از سوی همه بخش‌ها را ضروری دانست و ادامه داد: هرچند که در انتظار بارش‌های خوب دیگری در هفته جاری در برخی نقاط کشور هستیم، اما با توجه به جدی بودن تبعات تغییرات اقلیم که گرم شدن هوا را شدت بخشیده و می‌تواند تهدیدی برای منابع آبی باشد، لازم است هموطنان در کشورِ خشک و نیمه خشک ایران، همواره توجه ویژه‌ای به مدیریت مصرف آب داشته باشند تا فصل گرم سال را با اطمینان خاطر پشت سر بگذاریم.

دیگر خبرها

  • ادارات کردستان خارج از بروکراسی اداری به کمک راهیان نور بیایند
  • پیش بینی کاهش ناترازی برق به ۱۱ هزار مگاوات
  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان
  • پرداخت بیش از ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها در قزوین
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به کم مصرف‌ها
  • پیش بینی ناترازی ۱۰ تا ۱۱ هزار مگاواتی برق در تابستان
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شده
  • کشاورزان هم پاداش می‌گیرند هم برق رایگان
  • بیش از ۸۰ میلیون جایزه غیرنقدی پیش‌بینی شده برای خوش‌مصرف‌ها
  • کشاورزان هم پاداش می گیرند هم برق رایگان