Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ امام جمعه همدان گفت: بنده تعجب می‌کنم که با وجود فضای ارتباطی و رسانه‌ای در دنیا، روابط عمومی‌ها در ادارات به عنوان معاونت تعریف نشده‌اند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی در جمع اعضای شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان همدان، با اشاره به جایگاه و اهمیت روابط عمومی در نهادها و ادارات، اظهار داشت: در چارت دفتر نماینده ولی فقیه، روابط عمومی هم جز معاونت‌ها محسوب می‌شود و هم عضو شورای معاونین است و در اکثر جلسات بنده نیز حضور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بنده تعجب می‌کنم که با وجود فضای ارتباطی و رسانه‌ای در دنیا، روابط عمومی‌ها در ادارات به عنوان معاونت تعریف نشده‌اند و لذا می‌توان گفت جایگاه روابط عمومی در سازمان‌ها در خور شان نیست.

امام جمعه همدان با تاکید بر اینکه اگر مدیری فضای رسانه‌ای و ارتباطات را به درستی بشناسد، حتما خودش به سمت تقویت جایگاه روابط عمومی حرکت می‌کند، گفت: روابط عمومی در رابطه با کلمات و واژه‌هایی که در جلسات مطرح می‌شود، به لحاظ آشنایی که با فضای رسانه‌ای دارد، می‌توان در ادبیات گفتاری مسئول تاثیر گذار باشد.

وی با بیان اینکه لازم است تقویت جایگاه روابط عمومی در ادارات استان پیگیری شود، مطرح کرد: به تعبیر رهبر معظم انقلاب، جنگ امروز، جنگ روایت‌ها است و لذا توجه و حرکت در مسیر تحقق جهاد تبیین بسیار ضروری است.

رئیس شورای حوزه استان تصریح کرد: در برابر برخی از مشکلات و مفاسدی که گاها مطرح می‌شود، که دشمن سعی در برجسته کردن آن دارد، نقش روابط عمومی‌ها بیشتر نمود پیدا می‌کند.

وی با بیان اینکه بیان دستاوردها و سلامت دستگاه‌ها یکی از وظایف روابط عمومی‌ها است، خاطر نشان کرد: روابط عمومی‌ها ضروری است تا میزان کارآمدی مجموعه‌های خودشان را ارائه دهند، موضوعی که در اعتماد سازی و تقویت سرمایه اجتماعی تاثیر گذار است.

شعبانی با اشاره به اینکه یکی از دلایل عدم بیان درست دستاوردها، وجود فاصله‌ای است که بین روابط عمومی با مدیران وجود دارد، اظهار داشت: البته نیازمند انسجام بین اعضا شورای هماهنگی روابط عمومی‌های استان نیز هستیم، چرا که در فضای اطلاع رسانی استان، جریان سازی دارای اهمیت بالایی است.

وی با بیان اینکه متاسفانه عملکرد ما در عرصه جریان سازی و گفتمان‌سازی ضعیف بوده است، یادآور شد: این اتفاق نشان می‎‌دهد که انسجام و ارتباط بین روابط عمومی‌ها هم ضعیف بوده است.

استاندار همدان: مردم با حفظ آرامش خرید کنند/ هیچ کمبودی در ‌فروشگاه‌های استان همدان نداریمسیاست‌های حوزه فرهنگی و اجتماعی شورای شهر همدان تدوین شدنقشه محدوده ‌10 اثر ملی، فرهنگی‌ و تاریخی ‌همدان ابلاغ شد

امام جمعه همدان با تاکید بر اینکه جریان سازی صرفا اطلاع رسانی صرف نیست، گفت: جریان سازی به این معنی است که فضای رسانه‌ای را تحت تاثیر قرار دهیم.

وی با اشاره به اینکه اگر این ارتباط قوی‌تر باشد، حتی در حل معضلات مردم نیز می‌تواند موثر باشد، خاطر نشان کرد: با وجود ایجاد این انسجام، زمانی که مردم به هر یک از ادارات مراجعه کنند، می‌توان با استفاده از این ارتباط، به رفع مشکلات مردم نیز کمک کنیم.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جایگاه روابط عمومی روابط عمومی روابط عمومی ها جمعه همدان جریان سازی رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۷۶۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!

جلال محمودزاده یکی از نمایندگان مخالف تعطیلی روز پنج شنبه گفت: ما با دنیا چهار روز ارتباط نداریم. در تهران پنج شنبه و جمعه و در دنیا شنبه و یکشنبه تعطیل است که در یک هفته چهار روز در ارتباط نیستیم. برای اینکه ما بتوانیم از هر نظر فعالیت‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی با دنیا برقرار کنیم، بهتر است با دنیا هماهنگ باشیم، اما اگر ما جمعه و شنبه را تعطیل کنیم حداقل یک روز به ارتباطاتمان با دنیا اضافه می‌شود و این اتفاق می‌تواند برای اقتصاد کشور خوب باشد.

 

به گزارش جماران، لطف الله سیاهکلی عضو کمیسیون صنایع گفت: مجلس این قانون را تصویب کرده بود و روز آن را در اختیار دولت گذاشت و دولت متناسب با برنامه‌های خود باید تنظیم کند. آنچه مهم است مردم ما نیازمند به استراحت و تفریح هستند، شاید میزان کار مفید در کشور کم باشد و باید به دو روز تعطیلی ارتقا پیدا می‌کرد که این اتفاق افتاد.

وی افزود:نکته دیگر رابطه ایران با دیگر کشور‌ها و حتی خیلی از کشور‌های مسلمان است که با سال میلادی کار می‌کنند. سال میلادی شنبه و یکشنبه را تعطیل می‌داند و ما جمعه را تعطیل می‌دانیم؛ حتی پنج شنبه جزو تعطیلی اعتقادی و اسلامی نیست. جمعه تنها تعطیلی اعتقادی ما است، اما آنچه برای ما مهم است این است که تعطیلی جمعه برقرار بماند و برای پنج شنبه یا شنبه دولت هر تصمیمی بگیرد خوب است. کسانی که نگران هستند باید بدانند در اعتقادات ما صرفا جمعه روز تعطیل است.

من و سایر همکارانم با تعطیلی پنج شنبه مخالف هستیم

محسن علیزاده عضو کمیسیون اقتصادی با توجه به شرایط اقتصادی کشور یکی از مخالفان تعطیلی روز پنج شنبه گفت: متأسفانه مسأله‌ای که مورد توافق دولت و کمیسیون اجتماعی قرار گرفت این بود که روز پنج شنبه را تعطیل کنند. اگر این اتفاق بیافتد ما روز پنج شنبه و جمعه را تعطیل خواهیم داشت و دو روز شنبه و یکشنبه در سایر نقاط دنیا تعطیل است. این در حالی است که ما ۴ روز را با تجارت دنیا ناهماهنگ هستیم. در صدد این هستیم خود را هماهنگ‌تر کنیم. در این صورت باید شنبه را تعطیل کنیم اگر این موضوع در صحن به آن پرداخته شود من و سایر همکارانم که به این موضوع مقید هستیم مخالفت کنیم.

جعفر قادری نماینده مردم شیراز از وجود یکسری جریان‌های مذهبی در خصوص اجازه ندادن تعطیلی شنبه، گفت: شاید یکسری از جریان مذهبی اجازه ندهند و همراهی نکنند و اگر چنین امکانی مهیا می‌شد و انطباق ما با کشور‌های دیگر بیشتر صورت می‌گرفت، بهتر بود. ما با وجود چهار روز تعطیلی امکان ارتباط نداریم و این امر اثر سوء خود را در مسائل اقتصادی خواهد گذاشت؛ در حالی که یکسری افراد به آن قید و بند مذهبی می‌دهند. اما به نظر من اگر به جای پنج شنبه، شنبه تعطیل شود مسأله‌ای پیش نمی‌آید.

وی در مورد تنها مزیت تعطیلی پنج شنبه، گفت: مزیت تعطیلی پنج شنبه در مسأله گردشگری است و در این حوزه کمک می‌کند.

دیگر نماینده موافق تعطیلی روز پنج شنبه محمدحسن آصفری گفت: امروز تمام مبادلات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی از طریق فضای مجازی صورت می‌گیرد، اما آنچه گفته می‌شود که برای ما مشکلات اقتصادی بوجود می‌آورد بهانه است. ما هر روزی را که تعطیل کنیم به یک جا برمی‌خورد. اگر دلیل می‌آورند که شنبه تعطیل نشود و با دنیا ۴ روز به اختلاف میخوریم قبول ندارم؛ به این جهت که تمام مبادلات ما از طریق اینترنت صورت می‌گیرد و دلیل مناسبی نیست.

وی در خصوص اینکه برخی روز شنبه را روز یهود می‌دانند، گفت: من این نظرات را کارشناسی نمی‌دانم؛ این نظرات جنبه‌های سیاسی و جناحی دارد. ما اگر می‌خواهیم قانونی تصویب کنیم، باید شامل عموم شود که این قانون شامل عموم نمی‌شود. زیرا ۲ میلیون و ۲۰۰ نفر را شامل می‌شود، در حالی که ما ۱۱ میلیون نیروی کار داریم، تکلیف آنان چه می‌شود؟! در این‌باره ما باید چاره‌ای بیندیشیم.

اگر بنا است تصمیمی گرفته شود پنج شنبه به عنوان روز تعطیل هفته انتخاب شود

احمد راستینه هفشجانی سخنگو کمیسیون فرهنگی در خصوص حتمی بودن تعطیل روز پنج شنبه، گفت: افزایش بهره‌روی یکی از ضرورت‌های مهم در شاخص‌های کار و فعالیت در هر کشوری است. هر جامعه‌ای هر چه به سمت افزایش بهره وری و استفاده صحیح از زمان و فعالیت نیرو‌های اداری خود حرکت کند، طبیعتا سبب تقویت کارکنان، حفظ خانواده، ارتباط افراد با خانواده و جلوگیری از هدررفت وقت‌های بلااستفاده و افزایش بهره‌وری منتهی خواهد شد.

وی افزود: آنچه که خیلی مهم است، این است که بسیاری از هزینه‌های دستگاه‌های ما به خاطر عدم استفاده بهینه از زمان، هزینه‌های مازادی است که بر اقتصاد کشور بار می‌شود. افزایش ساعت کاری با تمرکز بر ارتقا ساعت بهره‌وری چند حسن دارد؛ ارتقا ارتباط کارکنان با خانواده را تقویت می‌کند و افزایش بهره‌وری را رقم میزند و طبیعتا می‌تواند موثر باشد.

وی افزود: بنا داریم اگر از روز‌های هفته روزی به تعطیلی هفته و کاهش ساعات اداری کارکنان اضافه شود، پنج شنبه باشد که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است.

همچنین با توجه به اینکه بخش زیادی از فعالیت‌های اقتصادی استفاده از ظرفیت‌های دورکاری، اقتصاد دیجیتال، فضای مجازی و در بستر شبکه وب انجام می‌شود، به نظر می‌رسد خللی در فعالیت اقتصادی شکل نمی‌گیرد، بهره وری افزایش پیدا می‌کند، ارتباط افراد در فعالیت اجتماعی توسعه پیدا می‌کند، ساعات کاری به صورت بهینه هدفمند می‌شود و ارتباط اعضای دولت و کارکنان با خانواده ارتقا پیدا می‌کند. پس به نظر من، اگر بنا است تصمیمی گرفته شود پنج شنبه به عنوان روز تعطیل هفته انتخاب شود.

دیگر خبرها

  • حمایت امام جمعه خلیل آباد از طرح «نور»
  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • آغاز فروش بلیت قطارهای فوق‌العاده مشهد
  • روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد
  • دیدار امام جمعه قزوین با معلمان و اساتید در پاسداشت روز معلم+ تصاویر
  • دیدار امام جمعه قزوین با معلمان و اساتید در پاسداشت روز معلم
  • آغاز برداشت گل محمدی از فضای سبز شهری قم
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است
  • واکنش تند مدیر روابط عمومی بانک مرکزی به انتقاد میرسلیم
  • فرآورده‌های گیاهی غیر مجاز اعلام شد